Banner Wereldzaden

Het zelf zaaien is  weer helemaal in, ooit had bijna iedereen "op het platteland" wel een stuk tuin waar men zich door zaaien en kweken verzekerde van verse groenten en fruit. De noodzaak werd steeds minder door de (op) komst van de groentewinkels en later supermarkten maar doordat de intresse in het zelf kweken weer groeide, groeide ook de vele mogelijkheden met als resultaat dat we momenteel in staat zijn om op de m2 aardig wat groenten te kweken.

En het is ook leuk voor kinderen om te zien hoe het allemaal groei en bloeit en natuurlijk een ontspannende bezigheid. Waar vroeger veel kennis van vader op zoon werd overgedragen is dat tegenwoordig goed te vinden in de vele boeken en internet in de vorm van praktische websites of instuctie video's.  

We hebben al wat informatie voor u verzameld en hopen dat dat een goede indruk geeft over het zelf zaaien en kweken, heeft u de kans om op een volkstuincomplex een perceel te krijgen dan is dat zeker aan te bevelen want nergens is zoveel praktijk ervaring aanwezig en het met elkaar wil delen.

 
 
 
CONTACT
Via ons contactformulier
Via email: info@wereldzaden.nl
Telefoon: 071 580 4444 (*)

(*) van 14:00 - 20:00  zijn we bezig / afwezig?
Dan graag uw naam en nummer inspreken
we bellen we u dan zo spoedig mogelijk terug.


Adres  en overige bedrijfs gegevens:

Wereldzaden.nl
Zuidbuurtseweg 60 
2381 AG Zoeterwoude

Verkoop alleen via de webshop

KvK | 54300975
Bank | NL38 RABO 0395 9232 04
BTW ID : NL 00 1533151 B61


.
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies