Banner Wereldzaden

Online Privacy Verklaring Wereldzaden.nl  (10 mei 2018)



Dit document beschrijft de Privacy Verklaring van Wereldzaden.nl en Bloemzaadbedankjes.nl. Deze sites zijn eigendom van en worden beheerd door:

Wereldzaden.nl      Zuidbuurtseweg 60    2381 AG Zoeterwoude    
071 580 4444        info@wereldzaden.nl     KvK: 54300975


Privacy en Wereldzaden.nl


Wereldzaden.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.  Wereldzaden.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden geven of verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.



Gebruik van uw gegevens bij het plaatsen van een bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en evt factuuradres / referentie. Aanvullende gegevens via mail (bv voor navraag, aanleveren tekst / afbeeldingen) zullen door ons voor maximaal 6 maanden bewaard worden en daarna uit onze email opslag verwijderd worden. Factuur en standaard bestelinformatie zullen we conform de wettelijke bewaarplicht bewaren.


Gebruik van uw gegevens bij het plaatsen van een bestelling door derden

Om uw bestelling af te kunnen plaatsen, leveren, uw betaling verwerken en om u een review te kunnen vragen maken we gebruik van de onderstaande 3e partijen:

CCV Webshop: Hosting van onze webwinkels
My Parcel / Post.nl: NAW gegevens om uw bestelling te kunnen bezorgen
SISOW: Om uw Ideal betaling te verwerken
Kiyoh: Zorgt voor de plaatsing van uw review

Met deze partijen hebben we overeenkomsten voor het volgens het Privacy beleid omgaan van de door u aan ons verstrekte persoonlijke gegevens.

Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte moeten doen bij de politie.



Contactformulier  ( of (vervolg) vragen direct via e-mail)

Met het contactformulier of een directe email kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en NAW-gegevens. (voor zover deze verstrekt zijn). Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er over makkelijk opzoeken.

Nieuwsbrief  (max 3x per jaar)
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, kortingen en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Op verzoek kunnen we uw email adres
ook handmatig uit ons nieuwsbrief systeem verwijderen.

Account
We hebben in onze webwinkels er voor gekozen om geen toegang met
een account aan te kunnen maken. Hierdoor worden er dus ook geen
persoonlijke accountgegevens opgeslagen die aangepast kunnen worden.
Bestellingen worden dus gedaan zonder in te moeten loggen.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen (bv uw NAW gegevens bij het plaatsen van een bestelling). Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan mogelijk niet goed meer.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Bv met wat voor browser onze site bekeken wordt of welke zoekwoorden gebruikt zijn om onze sites te vinden. Dat gebeurt op een niet naar een gebruiker te herleiden IP adres. Wij hebben Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld en daarbij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.


Inzage, wijzigen en laten verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben,  kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 
Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde (persoons)gegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Kan ik bezwaar maken tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Uw gegevens worden zorgvuldig verwerkt en alleen gebruikt voor het afwikkelen van uw bestelling. De adresgegevens zijn nodig voor het verzenden en het e-mail adres is nodig voor de communicatie m.b.t. de status van uw bestelling. Zonder deze gegevens kunnen wij uw order niet verwerken. Bij het invoeren van de gegevens voor het verwerken van uw order(s) geeft u toestemming deze gegevens te gebruiken zoals hier omschreven. Uiteraard kunt u na het afwikkelen van uw bestelling de gegevens laten verwijderen en heeft u het recht de toestemming in te trekken. Uiteraard kunt u altijd bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om te klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.



Bescherming van uw gegevens.

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke  veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens in ons bezit te voorkomen. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens in ons bezit afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s. Gegevens die u bv invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker CCVShop. CCVshop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen.  Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.  Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen op onze sites.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Wereldzaden.nl, dan kunt u een e-mail sturen naar info@wereldzaden.nl  We helpen u dan graag verder als u meer wilt weten over  uw bij ons bekende gegevens of als u deze wilt laten wijzigen.

 
 
 
CONTACT
Via ons contactformulier
Via email: info@wereldzaden.nl
Telefoon: 071 580 4444 (*)

(*) van 14:00 - 20:00  zijn we bezig / afwezig?
Dan graag uw naam en nummer inspreken
we bellen we u dan zo spoedig mogelijk terug.


Adres  en overige bedrijfs gegevens:

Wereldzaden.nl
Zuidbuurtseweg 60 
2381 AG Zoeterwoude

Verkoop alleen via de webshop

KvK | 54300975
BTW | NL 12160960 1B01
Bank | NL38 RABO 0395 9232 04


.
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.